Nygammal blogg

Någon kanske kommer ihåg att denna blogg en gång innehöll all möjlig textmassa om snus och politik? Nå, det visar sig att någonting i skriptet gick sönder och inte gick att laga så tyvärr var jag tvungen att radera alltihop.

Lyckligtvis kom jag åt databasen och lyckades spara en del inlägg. Dessa kommer jag att publicera med originaldatum i denna nya version. Främst kommer jag fokusera på snusrecensionerna då dessa fortfarande håller sig i sin tidlöshet då min smak för snus inte ändrats nämnvärt de senaste trettio åren.

De politiska inläggen kanske också kommer tillbaka, det bästa vore ju att återställa bloggen i sin forna glans. Politik är dock en färskvara så en del kanske inte är aktuellt längre men vi får se. Min politiska åsikt och ståndpunkt har likt snussmaken inte ändrats markant heller.

Med detta sagt vill jag välkomna dig tillbaka till en nygammal blogg som jag ska försöka hålla mer koll på så att samma korruption av filer inte händer igen, vi har nog med korruption som det är inte sant?

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *