Recension: Thunder Extra Stark – Lös

Thunder Extra Stark Lös är ett extra starkt snus, kraftig och tydlig i sin tobakssmak. Smaken är lätt kryddig och har toner av citrus.” -snusbolaget.se

V2 Tobacco i Danmark levererar ett kvalitetssnus i Thunder. Det är inte ofta jag blir positivt överraskad men den här gången var ett sällsynt tillfälle.

Tobakssmaken är klar och tydlig men någon citrus känner jag inte, å andra sidan känner jag inte chili heller så det kanske inte säger så mycket. När jag provade Kardus var upplevelsen total, Thunder levererar Kardus enklare kompis. Något mer subtil i smaken och mer snuslik i konsistensen, i motsats till Kardus singlecut, är Thunder Kardus lillebrorsa. Förvånansvärt många likheter faktiskt.

Snuset mosas lätt och redigt till finfina prillor som sitter kvar där man sätter dem utan att smula, inte fuktigt och inte torrt utan precis som snus ska vara. Smaken håller ganska länge, dock inte lika länge som Kardusen men det gör ingenting.

Det där med Extra Stark håller jag dock inte med om, Thunder innehåller 16mg/g vilket inte är särdeles starkt egentligen, bakläxa på den V2. Styrkan är å andra sidan oväsentlig om smaken är rätt så jag tar tillbaka det minuset direkt.

Thunder Extra Stark är ett snus man inte vill ska ta slut samtidigt som man ser fram emot att få ta en ny. Bra jobbat V2! Det här kommer jag nog att köpa mer av, särskilt eftersom det är lite billigare än Kardus. Rekommenderas till både nybörjare och erfarna snusmumrikar.

Betyg
Överlag: 4, kunde vara lite starkare
Konsistens: 5, Inget att klaga på
Smak: 5, ett fullvärdigt kvalitetssnus

Rekommenderas.

Det här inlägget postades i Recensioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.