Recension: Summer Honey Explosion – White portion

WoW! Summer Honey Explosion White Dry Portion innehåller en spännande tobaksblandning med handplockad tobak och varma smaker av honung, citron och fläder. Whitesnuset är extremt starkt (43 mg/g) och mindre fuktigt än vanligt whitesnus. Detta gör att de normalstora portionerna rinner lite och håller smaken länge.” -snusbolaget.se

Minns ni Siberia? Det ansiktsförlamande snuset som man tappar armarna av? Nu har Siberia fått en konkurrent. Den största och kanske enda skillnaden är att den här konkurrenten inte smakar tandkräm. Denna producent heter SP Tobacco och ligger i Sverige. Dras hemsida visade en del produkter jag blev nyfiken på, vi får se om jag provar några av dem.

Med samma nikotinhalt som Siberia, 43mg/g, smakar detta portionssnus helt okej. Honung vet jag inte om jag håller med om men däremot flädersmaken. Personligen gillar jag fläder så det är ett plus. Nikotinet känner man definitivt av, inte för att ansiktet ramlade av utan för att det sticker till i bröstet och det känns i halsen. Jag vet inte om jag tycker om det så mycket men det finns det säkert de som gör.

White portion brukar vara torrare än vanlig portion och det här snuset är verkligen torrt men inte obehagligt torrt. Det håller också smaken länge som utlovat vilket alltid är ett plus, ingen gillar väl att bli lurad.

Som ett litet experiment bjöd jag småkillarna på jobbet utan att säga vad det var, de som inte vill prova Siberia för att det är så starkt. Min teori bevisades av att de tyckte att det var helt okej vilket bevisar att Siberias styrka är starkt överdriven på grund av den extrema pepparmintsmaken.

Betyg
Överlag: 3, jag är inte förtjust i så nikotinstarka sorter
Konsistens: White portion, väldigt torrt
Smak: 1, Ingen tobakssmak alls

 

Det här inlägget postades i Recensioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.