Recension: Phantom Classic – Lös

Phantom Classic Lös är ett lössnus med en traditionell tobakssmak. Något pepprig med inslag av citrus. Ett nytt snus med en klassisk smak!” -snusbolaget.se

Ytterligare ett snus från danska V2 Tobacco och som alla deras produkter får man en märklig lukt vid dosans första öppning. I det här fallet luktade det stall vilket inte var så lockande. Smaken av svettig häst under läppen en regnig måndagsmorgon liksom? Som tur var så smakade det inte som det luktade men ändå, inbillning eller inte, fanns stallukten som en objuden middagsgäst där vid utandningen, en ganska obehaglig bismak om jag får säga det själv.

I övrigt smakade det tobak med en hel del bergamott även om det inte står med i beskrivningen. Den där peppriga smaken kände jag inte alls liksom inslaget av citrus. Jag kan inte påstå att det var jättegott men det var inte otäckt heller. Jag tror inte jag kommer köpa det igen men om nöden faller på och man blir bjuden så tackar jag inte nej.

Konsistensmässigt var det ganska okej, något smuligt kanske så det blev lite spottande av snuskorn vilket många, inklusive jag, inte gillar. Det höll ändå ihop ganska bra och spred sig inte så mycket trots att det var ganska fuktigt.

Ta bort stallsmaken så funkar det ganska bra men så länge den finns där kan jag inte rekommendera det.

Betyg
Överlag: 3, mindre smul och mindre häst skulle öka betyget
Konsistens: 4, kunde vara lite mindre fuktigt
Smak: 2, jag vill inte ha stallsmak tack.

Det här inlägget postades i Recensioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.