Recension: Offroad Gold – Lös

Offroad Gold Lös är ett lössnus från V2 Tobacco som har en traditionell och klassisk smak som uppskattas av många. En kryddig tobakssmak kombineras med en antydan av bergamott.” -snusbolaget.se

Jag säger det igen, säkert inte för sista gången tyvärr; sluta kala allting för ”klassisk och/eller traditionell smak”. Det finns inget varken klassiskt eller traditionellt med den här smaken. Jag skulle lätt kunna lukta mig till Offroad bland hundra dosor blandade sorter. Det kanske är en säljande fras men snälla, säg något annat.

Kryddig tobakssmak, nja.. Det var inget jag reagerade på, det smakade som Offroad Original om än något mildare i smaken. Antydan av bergamott är en underdrift då det smakar i stort sett bara bergamott.

Gold var dock bra mycket bättre än originalet. Jag fick känslan av att det var en gnutta mer kvalitet i detta snus än i billighetsvarianten Original, det smakade lika men bättre om det är begripligt. En inte lika frän smak men ändå samma i grunden.

Offroad Gold funkade ganska bra trots allt, smaken avtog ganska snabbt så det får man vara tacksam för och när den fräna smaken väl var borta var det som vilket snus som helst i stort sett om än något blötare.

Det finns inget speciellt att säga om Gold, det är ganska menlöst och ordinärt.

Betyg
Överlag: 3, ordinärt vardagssnus
Konsistens: 3, skulle kunna vara torrare men det kan bero på plastdosan som för övrigt är värdelös som vanligt med V2 dosor
Smak: 2, för mycket bergamott och en snabbt avtagande smak.

Det här inlägget postades i Recensioner. Bokmärk permalänken.

2 svar på Recension: Offroad Gold – Lös

  1. Ich bin nicht sicher, woo Sie Informationen, aber god Thema.
    Ich muss einige Zeeit damit verbringen zu lernen viel mer oder mehr Verständnis.
    Vielen Dank für prächtigen iinfo Ich war für diese Information auf der Sucxhe nach meriner Mission.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.