Recension: LD – Lös

LD Lös har en traditionell snussmak av tobak, citrus och bergamott.” -snusbolaget.se

Återigen den klassiska och tillika traditionella snussmaken som alla kan känna igen, man börjar misstänka att alla gör samma snus för vad är egentligen vitsen med att alla gör ett traditionellt snus som alla kan känna igen?

Nu kanske jag är lite on edge här och det beror på att LD lössnus var ett fantastiskt tråkigt snus som inte lämnade några intryck alls. Det finns ett snus som tillverkas av Swedish Match som heter Grov, jag ser inte riktigt tanken bakom att göra en kopia på detta klassiska original men Nordic Snus, som tillverkaren heter, tyckte att det var en bra idé och skapade LD Lös.

Citrus och bergamott verkar ingå i de flesta sorter oavsett tillverkare och vad snuset egentligen smakar, LD Lös är inget undantag. Finns smaken här då? Näppeligen. Det finns tobakssmak absolut men inte mycket mer. Tråkigt!

Konsistensen är rätt okej, lite torrt kanske men ändå ganska okej. LD Lös kommer i en plastdosa men har för den sakens skull inte överfuktats och det får väl bli ett plus då. Den här dosan är också ganska tät och håller ihop till skillnad från andra sorter jag provat.

Jag kommer inte att prova LD Lös igen, i så fall köper jag hellre Grov. För nybörjaren kanske det kan funka eftersom det är lite billigare än Grov.

Betyg
Överlag: 3, det funkar trots allt.
Konsistens: 3, lite torrt i längden
Smak: 1, smakar inte mycket alls

Det här inlägget postades i Recensioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.