Nya tider…

Auto_fbpDen här bloggen har gått igenom några olika perioder. Den startade som en politisk blogg som ingick i ett nätverk, efter det tjänstgjorde den som privat blogg och nu senast som snusblogg. Nu är det dags igen att byta skepnad men inte helt..

Efter någon tids funderingar har jag beslutat lägga mina längsta inlägg i en blogg istället för på Facebook som nu. Dessa inlägg är ibland politiska, oftast samhällskritiska och ibland bara konstiga men de platsar inte på ett socialt forum där ingen orkar läsa löpmeterlånga statusar. Därför utlyste jag en namninsamling på bloggnamn och förslagen var minst sagt intressanta :) Jag har dock beslutat att behålla min Autodidact-blogg.

Autodidact betyder kortfattat ”självlärd” och det är vad jag är. Visst har jag väl utbildat mig och har lite specialkunskaper från universitet osv men i det stora hela är vi ju alla självlärda. Vi har alla gått i livets skola och samlat på oss erfarenheter och funderingar som ligger till grund för vilka vi är som människor och individer. På så sätt är vi självlärda i livets besynnerligheter.

Så, snusbloggen kommer att finnas kvar med recensioner m.m. men bloggen kommer att anta en mer privat toning i något annorlunda ämnen än bara snus framledes. Med detta sagt önskar jag er alla en synnerligen god jul och ett gott nytt år (då vi hoppas att Ivans Iskanderrobotar håller sig på marken och att Svensson tar sig i kragen och röstar bort alliansen så att vi kan börja resa Moder Svea på fötter igen.) Hehe, jag har redan börjat med nya vinklar.. Här går det undan :)

Det här inlägget postades i Nyheter, Uppdateringar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.