Recensioner

Som erfaren och idog tyckare om det mesta har jag beslutat att skriva recensioner på den här bloggen. Man kan recensera det mesta som filmer, böcker, mat, snus, partier, affärer.. ja, det mesta.

Man får tycka saker i Sverige men man får inte vara nedlåtande och kränkande. Man får yttra sina åsikter också så länge man inte medvetet eller avsiktligen kränker någon med sitt tyckande. Här är min avsikt bara att skriva vad jag tycker om det jag väljer att recensera. Åsikten är bara min och baseras i mina livserfarenheter precis som dina åsikter baseras på dina erfarenheter.

Personligen tycker jag om att höra vad andra tycker så länge jag kan välja att ta avstånd ifrån det. Jag tycker inte att någon kan tala om för någon annan att en åsikt är fel bara för att jag inte tycker likadant. Om alla tyckte likadant om allt så skulle världen vara en väldigt tråkig plats eller hur?

Ibland får jag för mig att recensera något och då kommer jag att göra det här för allas beskådan. Kanske får ni ut något av det, kanske tycker ni att jag inte är klok, kanske hittar ni något som kan verka intressant men förmodligen kommer ni inte att bry er eller ens läsa vad jag tycker. Det spelar ingen roll för mig. Jag skriver bara, det tycker jag är kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.